מסעדת טבעונית, משולבת עמדת ממכר
לקוח: סטודיו 6B, פרוייקט גמר, קורס חללים מסחריים
מיקום: רחוב דיזינגוף, תל אביב
שטח: כ-120 מ"ר בשני מיפלסים
הדמיה: אביבה רז
שנה: 2016
עיצוב: בהשראת הוואבי סאבי והגיאומטריה המקודשת.
תכננתי מסעדה שהיא סוג של גינה אורגנית המשתמשת במוצרים לפי עונות השנה,
מעוצבת בפשטות ובקווים נקיים. חיבור של מסיבת גן, חממה, מסעדה וטבע טרי ורענן.
חומרים: בטון, עץ אלון מבוקע, פרזול שחור, צמחייה ירוקה, וכלי חרסינה לבנים.
מקורות ההשראה:
וואבי סאבי הינה תפיסת עיצוב יפנית שמתנהלת על פי הפילוסופיה שהלא מושלם הוא הכי יפה.
זה בא לידי ביטוי בפשטות / ארעיות אי סימטריה ושימוש רב החומרים מהטבע ובחפצים ממוחזרים.
בתהליך שאלנו 3 שאלות:
האם הדבר שימושי?
האם הדבר יפה?
האם הדבר הינו בעל משמעות?