Take a Wok | מסעדה

Take a Wok | מסעדה

מסעדת מזון מהיר מהמטבח האסיאתי.

שלוחה של מסעדת "שיאן" הידועה, במתחם הטחנה בירושלים.
נודלס כשר למהדרין בטעמים של המזרח הרחוק ובהרכבה עצמית.


לקוח:
קבוצת שיאן

מיקום: מתחם סיטי קורט, רוממה ירושלים

שטח:
 כ-35 מ"ר.
צילום: הילה חן
שנה:  2018


הליך תכנון מסעדה דורש חשיבה נרחבת וצפייה מעט עתידית, יש לתכנן היטב את תנועת העובדים, את המטבח, 

מיקום השולחנות הדלפקים ועוד.. אין ספק כי תכנון מסעדה, אולי בניגוד לעסקים אחרים, הינו קומפלקס הנשען
ותלוי בכל חלקיו כדי שיתפקד ביעילות.

בשטח יחסית מאוד מצומצם תוך הקפדה יתירה על הנחיות משרד הבריאות, הצלחנו לייצר חלל מתפקד, פרודוקטיבי, יעיל ונעים.

העיצוב התבסס על צבעי המותג שחור לבן אדום ואפור עם אוריינטציה אסיאתית,
עיצוב מינימליסטי הפוגש קוים נקיים ומודרניים בחומרים עדכניים: עץ אלון, אריחים דמויי בזלת אפורה,
 נירוסטה בוהקת וזכוכית.

לאור הקשר הישיר של הלקוח עם ספקים מקומיים בסין, והידיעה שחייבים להשאר במסגרת התקציב ההדוק של הפרוייקט תוכננו כל המקררים, הווקים והציוד הנלווה של המסעדה לפרטי פרטים, והוכנו מיפרטים לייצור התכולה בסין.